2 лютого у Кам’янці-Подільському завершився тур регулярного чемпіонату з баскетболу серед команд Вищої ліги.

У приміщенні ДЮСШ No1 відбулося два матчі між Баскетбольним клубом з Кам’янця-Подільського «ДіДіБао», тренером якого є Микола Полюляк та Баскетбольним клубом «Хімік-2» з м. Южне, головний тренер — Олександр Пащенко.

Гравці з м. Южного змусили «ДіДіБао» втратити м'яч 29 разів за гру, зробили 14 перехоплень за матч, і показали хороший відсоток реалізації кидків, що дозволило команді Олександра Пащенко домогтися перемоги в грі з рахунком 62-87. Другий матч розпочався у неділю о 12:00. Двічі зрівнявши бали, БК «Хімік-2» здобув перемогу з рахунком 108-117.

Регулярний чемпіонат України з баскетболу складається з 16-ти турів. Головний тренер БК «ДіДіБао» Микола Полюляк зазначив, що по закінченню регулярного чемпіонату, будуть сформовані матчі плей-офф. Згодом команди гратимуть на виліт.

«Наступний матч буде виїзним до міста Рівне, — розповів Президент баскетбольного клубу «ДіДіБао» Андрій Бойко і додав, — зараз бюджет клубу складає один мільйон гривень, але цього недостатньо».

Відео: БК «ДіДіБао» зазнав поразки від «Хіміка-2» у чемпіонаті з баскетболу серед команд Вищої ліги

БК «Хімік-2» з м. Южне зараз посідає третє місце в групі. Капітан команди Нікіта Горячий повідомив, що наступний матч також буде виїзним. За його словами, команда старанно тренується п’ять разів на тиждень, інколи, двічі на день. Секретом перемоги називає міцний командний дух та підтримку.

Нагадаємо, у 2018 році баскетбольна команда «ДіДіБао» на чемпіонаті України «Дивізіон-Б» стала бронзовим призером. Протягом 2018-2019 р. БК «ДіДіБао» стала чемпіоном України «Дивізіон Б» з загальним результатом 29 перемог у 30 матчах сезону. Перемога у Першій лізі дала право команді претендувати на участь у Вищій лізі.

Коментарі

Популярні новини