Протягом двох днів у Києві тривали змагання серед легкоатлетів-ветеранів. Біля 260 спортсменів з усієї України виборювали першість у кожному виді програми.

Про це інформує Хмельницька ОДА. Зазначається. що на рейтинг учасників впливали результати та вікова категорія.

Представники Хмельницької області отримали шість призових перемог в особистій абсолютній першості. Валентин Ліпіч із Кам'янця-Подільського отримав друге почесне місце за біг на дистанцію 60 метрів, а також третє місце за стрибки у висоту.

Кам’янчанка Марія Шабага виборола 3 місце, зробивши забіг на довжину 200 метрів. Представниками Хмельниччини також були Каріна Яструб, яка отримала третє місце за біг на дистанції 800 м та 1500, а також учасниця з Нетішина Світлана Ільченко, яка виборола друге місце за біг на дистанцію 3000 метрів.

Серед учасників від Хмельниччини також були: Олександр Нагуляк, Юрій Адамков, Сергій Середюк, Віктор Флентін, Іван Чорний, Руслан Тимощук з Шепетівки, Микола Оніщук з Красилова, Андрій Клак з Волочиського району, Михайло Моспан із Кам’янця Подільського.

Зазначимо, що ветерани-атлети змогли встановити більше 10 нових рекордів. Зокрема, спортсмен Олег Федорок із Полтавщини у стрибках у висоту підкорив планку висотою 1,70 м. Цим самим він обігнав на 2 см рекорди чоловіків у всьому світі у віковій категорії до 70 років.

Також, справжньою окрасою змагань став Володимир Бохонський з Ярмолинців. Чоловік поставив новий рекорд України у віковій категорії до 90 років. Спортсмен, як зазначається, пробіг дистанцію 1, 5 км за 7 хвилин.

Коментарі

Популярні новини