Національна збірна України з тхеквондо ВТФ відвідала Стамбул, де відбудеться ліцензійний Європейський кваліфікаційний турнір на якому пройде відбір європейських спортсменів на літні Олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро.

Про це повідомив Президент Кам'янець-Подільської міської федерації тхеквондо і хапкідо Сергій Чайка.

До складу збірної увійшли тренери Олег Нам, Віктор Подолян та спортсмени Рамолданова Ірина, Тетяна Тетеревятникова, Боднар Богдан, Сергій Чайка.

У складі збірної за ліцензією відправляється вихованець Хмельницької обласної федерації тхеквондо ВТФ, студент Кам'янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка, а саме факультету фізичного виховання, капітан збірної України з тхеквондо ВТФ Сергій Чайка.

Спортсмени із Кам’янця-Подільського на відборі до літніх Олімпійських ігор

Президент Кам'янець-Подільської міської федерації тхеквондо і хапкідо також зазначив, що днями команда СК «ЧАЙКА»/ ХОЦФВУМ візьме участь у міжнародний тренувальному спаринговому зборі, який проходитиме у ТРГК «Сонячна Долина». У зборі братимуть участь команди з США, Греції, Румунії, Молдови та України.

У зборах візьме участь понад 150 спортсменів різних вікових категорій з різних частин України та гості з інших країн. Відбуватиметься вони під керівництвом тренерів Олега Нама, Андрія Долгополова, а також тренера національної збірної України, Майстра Куккивон Лі Дже Су.

Додамо, що під час попередніх Олімпіад у Ріо-де-Жанейро, Пхенчхані та Сочі сума призових виграшів не варіювала. Відомо, що за золото спортсмен з України отримував біля 130 тисяч доларів, за срібло — 80 тисяч, а за бронзову — біля 60 тисяч.

32 літні Олімпійські ігри стартують у столиці Японії 24 липня 2020 року. Розігруватимуться 339 комплектів медалей в 33 видах спорту.

Коментарі

Популярні новини