На виконання «Програми розвитку фізичної культури та спорту в місті на 2017-2021 рр.» в поточному році виділено 795 тис. грн, які були розподілені відповідно до потреб спортивних організацій міста.

Станом на грудень 2019 року використано 795 тис. грн, а саме на Олімпійські види спорту — 523 тис. грн, Неолімпійські види спорту — 64 тис. грн, «Інваспорт» — 10 тис. грн, стипендії та грошові винагороди — 198 тис. грн.

У 2019 році було закуплено шахові годинники на суму 29 920 грн і передано міськрайонній шаховій федерації та універсальні мати на суму 41 600 грн та передано міській федерації тхеквондо.

Також розпочався ремонт стадіону імені Г. А. Тонкочеєва. З державного бюджету, як зазначається, було виділено три мільйони гривень, з міського — 350 тис. грн. До кінця 2019 року здійснено перший етап робіт, виконано демонтаж старого покриття поля та доріжок, встановлено дренажну систему, систему автополиву, закуплено матеріали.

У 2019 році на розвиток спорту Кам’янця-Подільського використано 795 тисяч гривень

2019 року збірні команди школярів Кам’янця-Подільського з видів спорту брали участь в обласній Спартакіаді серед ДЮСШ. Переможцями Спартакіади стали команди з баскетболу серед дівчат, гандболу серед дівчат.

Збірна команда Кам’янця-Подільського з футболу стала другою на Кубку області. Зазначається, що для проведення міських змагань між школярами та участі їх у Всеукраїнських змаганнях в 2019 році було використано 334,3 тис. грн.

У 2019 році спортсмени «Інваспорту» брали участь у Всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Одним із найвищих досягнень цього року було те, що член збірної команди України з футболу Віталій Трушев став срібним призером Чемпіонату світу.

Бронзові медалі Чемпіонату Європи з сидячого волейболу вибороли Кароліна Дімітрішина та Катерина Ільчук. На Всеукраїнських змаганнях честь нашої області захищали спортсмени К-ПНУ, ПЕТ та БНРЦ, які виступили вдало і вибороли призові місця. На Чемпіонаті України із легкої атлетики чемпіонами стали Петро Тесленко та Катерина Іваськова.

У 2019 році на розвиток спорту Кам’янця-Подільського використано 795 тисяч гривень

Роман Іванюк став чемпіоном України та бронзовим призером Кубку світу з тхеквондо. На Чемпіонаті Європи по вільній боротьбі бронзовим призером став кам’янчанин Данило Стасюк.

Тетяна Шлопко стала дворазовою чемпіонкою світу з паверліфтинг, Роман Головатюк став чемпіоном світу з кікбоксингу. Чемпіоном світу з бодібілдингу став Сергій Ренке, а бронзовим призером Олександр Новасад.

Давід Нестеров виборов срібну медаль на Чемпіонаті Європи з тхеквондо, а Олег Маматов та Даніїл Майданюк стали бронзовими призерами. Бронзовим призером з вільної боротьби на Всесвітніх іграх школярів став Вадим Руденюк.

У 2019 році в Кам’янці-Подільському проведено ігри Чемпіонату України з мотоболу, Чемпіонати міста з рукопашного бою, змішаних єдиноборств та боротьби сумо. Вчетверте проведено міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств ММА «Битва в фортеці- ІV».

Коментарі

Популярні новини