30 грудня у Кам’янець-Подільському міському клубі олімпійського тхеквондо СК «ЧАЙКА» відбулось нагородження кращих спортсменів за результатами виступів у 2019 році.

Про це повідомив Президент Кам'янець-Подільської міської федерації тхеквондо і хапкідо Сергій Чайка в Facebook.

У 2019 році свої відзнаки та грошові винагороди отримали Давид Нестеров, Олег Маматов, Данііл Майданюк, Влада Нарольська, Любава Ільчик, Янчишина Даша, Мазій Владислава, Тимчук Валерія, Жуковський Артем, Баблонюк Даниїл, Андрій Скринський, Аня Ковальчук, Іванюк Роман, Петрук Андрій, Аня Марценюк.

У Кам’янець-Подільському відбулося нагородження кращих спортсменів 2019 року

Також свої відзнаки та подарунки отримали тренери-викладачі Віктор Фельвашніков та Діма Гринчук. Зазначається, що одинадцять спортсменів отримали нагрудні знаки КМСУ та ще четверо отримали сертифікати та свідоцтва «Чорний пояс І ДАН».

Сказано, що дані успіхи дозволили Федерації тхеквондо України зайняти високе 12-е місце серед 214 Федерацій світу в підсумковому рейтингу World Taekwondo. Цього року когорта українських суддів міжнародної категорії значно поповнилася.

У Кам’янець-Подільському відбулося нагородження кращих спортсменів 2019 року

Тепер в Україні понад 20 суддів з тхеквондо мають міжнародну категорію. 2020 рік буде олімпійським. У квітні в Італії відбудеться кваліфікаційний турнір з тхеквондо, на якому Україну представлятиме чотири спортсмени.

Крім вже чемпіонатів і турнірів, які були у 2020 році в Україні вперше буде проводитися чемпіонат України з пляжного тхеквондо, а також чемпіонат з спецтехніки.

Коментарі

Популярні новини