1 лютого у Дитячо-юнацькій спортивній школі No1 стартував Чемпіонат України з баскетболу.

Матч другого кола відбувся між командами Вищої ліги — БК «ДіДіБао», тренером якого є Микола Полюляк та баскетбольним клубом «Хімік-2» з м. Южне, головний тренер — Олександр Пащенко. Початок матчу розпочався о 18:00, команди зіграли 62-87 на користь баскетбольному клубу «Хімік-2».

За словами головного тренера БК «ДіДіБао» Миколи Полюляка, по закінченню цього регулярного чемпіонату, будуть сформовані матчі плей-офф, після чого команди гратимуть на виліт.

«Регулярний чемпіонат складається з 16-ти турів, тобто 32 гри. Зараз БК «ДіДіБао» посідає сьоме місце в групі», — розповів президент баскетбольного клубу «ДіДіБао» Андрій Бойко. На його думку, команді з Кам’янця-Подільського для перемоги не хватає фінансування, а також дисципліни та мотивації.

2 лютого 0 12:00 у приміщення ДЮСШNo1 розпочнеться другий тур Чемпіонату України між баскетбольними клубами «ДіДіБао» та «Хімік-2».

Нагадаємо, у 2018 році кам’янецька баскетбольна команда на чемпіонаті України «Дивізіон-Б» стала бронзовим призером. У сезоні 2018-2019 р. БК «ДіДіБао» стала чемпіоном України «Дивізіон Б» з загальним результатом 29 перемог у 30 матчах сезону. Перемога у Першій лізі дала право команді претендувати на участь у Вищій лізі.

Коментарі

Популярні новини