За підсумками досягнень, однією з кращих спортсменок 2019 року стала студентка КПНУ імені Івана Огієнка Шлопко Тетяна.

Вона є майстром спорту України міжнародного класу, а також дворазовою чемпіонкою світу з паверліфтингу, де дівчина встановила світовий рекорд серед юніорок. Заслуженим майстром спорту України, чемпіоном світу з кікбоксингу, СК «Прайд» став Головатюк Роман. Кам’янчанин здобув золоту медаль, обійшовши спортсменів з Польщі, Білорусі та Франції.

Також у списку найкращих спортсменів Кам’янця-Подільського 2019 є й Антонюк Анастасія. Вона є майстром спорту України міжнародного класу та чемпіонка Європи з паверліфтинг. Виборовши золоту нагороду, дівчина стала абсолютною чемпіонкою з коефіцієнтом Вілкса.

Найкращі спортсмени Кам’янеччини 2019

Кам’янчанин Ренке Сергій став чемпіоном світу з бодібілдингу в Wabba International 2019. Змагання відбувались 15 червня 2019 року у Львові. Бронзовим призером у цих змаганнях став Новасад Олександр.

Серед бронзових призерів Всесвітніх ігор з вільної боротьби — кандидат у майстри спорту Руденюк Вадим. У змаганнях взяло участь 800 спортсменів, де від Кам’янця-Подільського представляли 14 борців.

Найкращі спортсмени Кам’янеччини 2019

Срібну медаль з тхеквондо завоював кандидат у майстри спорту та срібний призер Чемпіонату Європи — Нестеров Давид, який переміг у супротивника зі Швеції, в італійця та росіянина.

Бронзовий призер Чемпіонату Європи з тхеквондо став студент з К-ПНУ ім. І. Огієнка — Маматов Олег. Хлопець виграв нагороду міжнародного турніру у турецькому місті Анталія.

Найкращі спортсмени Кам’янеччини 2019

Серед кращих спортсменів Кам’янця-Подільського – бронзовий призер Чемпіонату Європи з тхеквондо Майданюк Даниїл. Бронзовим призером Кубку світу з пара тхеквондо став Іванюк Роман.

Найкращі спортсмени Кам’янеччини 2019 Найкращі спортсмени Кам’янеччини 2019 Найкращі спортсмени Кам’янеччини 2019 Найкращі спортсмени Кам’янеччини 2019 Найкращі спортсмени Кам’янеччини 2019 Найкращі спортсмени Кам’янеччини 2019 Найкращі спортсмени Кам’янеччини 2019

Коментарі

Популярні новини