З 14 по 19 січня цього року у ТРГК «Сонячна Долина» проходив міжнародний зимовий спаринговий збір «International Winter Campу».

У ньому взяли участь спортсмени та тренери з п’яти країн світу. Україну представляли спортсмени з усієї країни. Зокрема, й спортсмени та тренери Хмельницького відокремленого підрозділу федерації тхеквондо.

Про це на сторінці Facebook написав Президент Кам'янець-Подільської міської федерації тхеквондо і хапкідо Сергій Чайка.

Усіх учасників було понад 180. Збір проходив п’ять днів, два з яких були спаринговими. В день було по три тренування. З Хмельниччини було 30 спортсменів, десять з яких були з клубу «Чайка» з Кам’янця-Подільського.

Пряма мова: «Цей спаринговий міжнародний збір був етапом підготовки для дорослих. Зокрема, підготовки в олімпійських циклах, адже там були спортсмени, які будуть відбиратися на «Олімпійські ігри».

Спортсмени СК «Чайка» взяли участь у міжнародному спаринговому зборі

Для них це є важливим етапом. А для решти — це була підготовка до міжнародних рейтингових змагань та до етапів Кубка світу. З чотирма спортсменами Кам'янця-Подільського через п’ять днів ми летимо в Арабські Емірати на Кубок світу, який пройде у місті Фуджейра.

Звідти ми одразу летимо до Туреччини на WT «Turkish Open». Після повернення, через декілька днів їдемо в Київ, де пройде міжнародний тренувальний збір. У ньому візьме участь близько 10-ти країн світу.

За моїм запрошенням приєднається й команда з Англії. Там відбудеться Всеукраїнський турнір. Після завершення ми летимо у Швецію на Кубок Всесвітньої федерації тхеквондо. Потім ми тиждень готуємось їдемо до Харкова.

Саме там пройде шість чемпіонатів України серед усіх вікових категорій», — розповів Президент Кам'янець-Подільської міської федерації тхеквондо і хапкідо Сергій Чайка.

Спаринговий збір відбувся між національною збірною Греції, основним складом збірної України, Румунією та Молдовою. Дійство відбувалося під керівництвом майстра тхеквондо WT із Кореї Лі Дже Су та головних тренерів України.

Коментарі

Популярні новини