25 січня в ДЮСШ No2 відбувся фінал Відкритого чемпіонату міста серед боксерів. У змаганнях взяли участь 120 спортсменів з п’яти міст. А саме учасники з Вінницької області, Хмельницького, Городка, Чемерівців та Кам’янця-Подільського.

Турнір відбувався протягом двох днів, де змагалися учасники різних вікових та вагових категорій. Після фіналу Чемпіонату міста, від Кам’янця-Подільського буде сформована команда, яка вже через тиждень візьме участь в обласних змаганнях.

Протягом двох днів учасників змагань судили дванадцять суддів — Шиманський Володимир, Слободян Олег, Флінта Андрій, Тимчук Андрій, Гуменюк Влад, Циганенко Віктор, Бугайов Максим, Ярчевський Олександр, Бойко Ігор, Квасюк Андрій, Новосад Сабіна, Сусь Андрій.

За словами головного судді Івана Матвійчука, боксери тренувалися посилено, брали участь у спарингах. За його словами, на змагання, які відбудуться у Хмельницькому поїде близько 15-ти учасників.

«Успіх передбачити неможливо. Але секрет успіху — це праця. Хочу побажати всім перемог, ставити цілі та завжди досягати їх», — зазначила суддя турніру та неодноразова переможниця змагань з боксу Сабіна Новосад.

У фіналі відкритого Чемпіонату міста бере участь й одинадцятирічний Роман Повержук. Хлопець хвилюється, адже для нього це є особливим днем. Він розповідає, що у боксі вже два роки, мріє стати чемпіоном. Зізнається, що на цей вид спорту його надихає власний тренер — Іван Дмитрович.

«Я ще ніколи не брав участі у змаганнях. Якщо виграю — поїду у Хмельницький», — зазначив Роман Повержук.

На відкритий Чемпіонат міста з боксу приїхало близько 25-ти учасників із Вінниці. Серед них — Максим Жигагов, який вже вісім років у боксі й неодноразово здобував перші місця. Здобув перемогу й у Кам’янці-Подільському.

«Цей успіх отриманий завдяки нашим тренерам. Це щоденні наполегливі тренування», — розповів боксер.

Нагадаємо, 17 січня в ДЮСШ 2 відбувся тренувальний спаринг з боксу, на який приїхала команда з Івано-Франківська. А також Старший тренер молодіжної жіночої збірної України з боксу Сергій Данилів.

Коментарі

Популярні новини