У грудні 2019 року відбувся Міжнародний турнір з боксу «Ivano-Frankivsk boxing cup». Змагання присвячені пам’яті заслуженому тренеру Ігоря Гайдамаки.

Кам'янець-Подільський представляли боксери ДЮСШ No 2 та спортклубу «Boxing school Gladiator».

Про це повідомила учасниця змагань Сабіна Новосад у Facebook.

У змаганнях, які відбулися в Івано-Франківську брали участь близько 180 боксерів з одинадцять країн. Учасники з Польщі, Чехії, Ірландії, Конго, Азербайджану, Литви, Казахстану, Болгарії, Молдови, Словаччини та України три дні змагались у манежі коледжу фізичного виховання.

180 учасників: кам’янчани взяли участь у Міжнародному турнірі з боксу Source:

У складі команди від Кам’янця-Подільського — Ілля Шимко, Богдан Пипа, Рома Давиденко та Сабіна Новосад. Підготували спортсменів тренери-викладачі Олег Люлько та Олександр Скавронський.

Зазначимо, що цей турнір проводиться вдруге. За словами чемпіона світу з кікбоксингу та майстром спорту з боксу Віталія Мерінова, Ігор Іванович Гайдамак зробив багато для розвитку українського боксу та його популяризації, однак помер від онкозахворювання.

180 учасників: кам’янчани взяли участь у Міжнародному турнірі з боксу

Він був членом міжнародної боксерської Федерації (AIBA). А також Гайдамак є першим віце-президентом Федерації боксу України та державним тренером штатних збірних команд України.

Спортсмени та тренери Кам’янця-Подільського вдячні за фінансову допомогу в поїздці президенту Кам'янець-Подільської міськрайонної федерації боксу Сергію Кротіку.

180 учасників: кам’янчани взяли участь у Міжнародному турнірі з боксу

Нагадаємо, у чемпіонат України серед чоловіків до 22 років у місті Бровари хмельничанин Максим Драч з двома нокдаунами, переміг київського боксера та пробився до чвертьфіналу Чемпіонату.

Коментарі

Популярні новини