24 січня у Кам’янці-Подільському відбувся пів фінал Відкритого чемпіонату міста з боксу, де змагатимуться понад 110 учасників.

За словами тренера з боксу ДЮСШ No2 Олега Люлька, у змаганнях братимуть участь команди з Кам’янця-Подільського, Вінниці, Хмельницького, Городка, Чемерівців.

«У турнірі — різні вагові та вікові категорії. Після двох поєдинків, ми сформуємо команду від Кам’янці-Подільського, яка братиме участь у Чемпіонаті області, що відбудеться через тиждень», — зазначив Олег Люлько.

Судитимуть пів фінал Відкритого чемпіонату міста з боксу 12 суддів. А саме — Циганенко Віктор, Бугайов Максим, Шиманський Володимир, Слободян Олег, Гуменюк Влад, Бойко Ігор, Квасюк Андрій, Новосад Сабіна, Сусь Андрій, Флінта Андрій, Тимчук Андрій, Ярчевський Олександр.

«Спортсмени дуже посилено тренувалися. Майже щодня, тобто п’ять днів на тиждень діти займалися, в залі проводилися спаринги, тривала спеціально фізична підготовка. Я думаю, що більшість із наших кам’янецьких боксерів будуть брати участь в обласних змаганнях, а найкращі поїдуть на Чемпіонат України, які починатимуться у лютому місяці», — зазначив головний суддя Іван Матвійчук.

Відомо, що від Кам’янця-Подільського на обласний турнір поїде близько 15 спортсменів.

З Вінницької області приїхало 25 боксерів різної вікової категорії. За словами спортсмена Ростислава Тодощенка, Вінницька команда тренується разом й обмінюється досвідом. Сам хлопець вважає секретом свого успіху подвійне тренування на день.

«Коли твій суперник має одне тренування, необхідно більше виконувати роботи», — зазначив Ростислав Тодощенко.

Представник Кам’янця-Подільського, учень та чемпіон військового ліцею Ігор Заїчко зазначив, що його секрет — щоденні тренування та ранкові пробіжки.

Додамо, що 25 грудня вже відбудеться фінал відкритого Чемпіонату міста з боксу, який розпочнеться о 10:00.

Коментарі

Популярні новини