3-4 лютого в легкоатлетичному манежі Сумського державного університету пройшов чемпіонат України з легкої атлетики серед юніорів.

Про це інформує прес-служба Федерації легкої атлетики України.

До Сум приїхали понад 440 учасників з усіх регіонів України. Спортсмени зі Східного ЦОП показали високі результати: одинадцять золотих медалей, вісім срібних та п'ять бронзових нагород. Бабіцька Маргарита стала чемпіонкою у потрійному стрибку.

Від Хмельниччини у змаганнях були представлені вісім атлетів. Андрій Атаманюк із Кам’янця-Подільського посів почесне перше місце, здійснивши біг на 3 км за 8 хв 45,55. Також хлопець отримав третє місце, зробивши забіг на 1, 5 км.

Кам’янчанин Артем Богуцький зайняв сьоме місце, пробігши за 7 с 60 м. Андрій Грищук за штовхання ядра має восьме місце. Ірина Шершал — дев’яте за біг на 400 м, Бондар Анжела — четверте за біг на 800 м. Козачук Дмитро за той же пробіг отримав шосте місце.

Кам’янчанин Андрій Атаманюк здобув перемогу на чемпіонаті України з легкої атлетики

У Чемпіонаті України з легкої атлетики серед юніорів Хмельницька область посіла 17 місце серед усіх областей, набравши 150 балів Додамо, за 2019 рік ними проведено на різних майданчиках нашого міста понад 70 спортивно-розважальних заходів. Основним місцем для занять населення міста фізичною культурою і спортом є міський стадіон ім. Г. А. Тонкочеєва.

Протягом року на території стадіону проведено: чемпіонат області з футболу; Кубок області з футболу; Чемпіонат міста з легкої атлетики; Чемпіонат України зі скелелазіння; міські та обласні змагання з футболу на призи клубу «Шкіряний м’яч»; змагання ДЮФЛ області; чемпіонат України серед команд ВНЗ «Студентська ліга»; спартакіада шкіл міста з футболу; змагання з американського футболу серед жінок тощо.

Коментарі

Популярні новини