Першого лютого закінчився другий день міжнародного рейтингового турніру серії G2 «Fujairah Open», який відбувався в Арабських Еміратах.

Взяти участь у цих відповідальних змаганнях з’їхалося близько 1500 спортсменів. Кам’янчанин Даниїл Баблонюк здобув бронзову медаль.

Про це повідомив Президент Кам'янець-Подільської міської федерації тхеквондо і хапкідо Сергій Чайка в Facebook.

Зазначається, що більшість таеквондистів були представниками Азії, Африки та Ближнього Сходу. Від Кам’янця-Подільського у змаганнях взяли участь три спортсмени. Даниїл Баблонюк провів п’ять двобоїв, у чотирьох отримав перемогу. А у п’ятому поступився супернику з Єгипту з рахунком 22:26.

«Трохи сумно що усі спортсмени, яким поступились наші хлопці увійшли до фіналів. Тобто ми мали реальні шанси привезти з цих змагань три бажані нагороди. Наприклад, Давид Нестеров, для якого ці змагання стали першими у новій віковій категорії «юніори», провів майже всі три раунди з рівним рахунком проти свого супротивника з Казахстану.

І лише прикра помилка наприкінці двобою привела до нарахування штрафного балу. Представник Казахстану виграв у своїх наступних супротивників достроково. Даниїл Майданюк поступився спортсмену з Єгипту, який впевнено виграв чотири двобої та став переможцем Фуджейра Опен», — зазначив Сергій Чайка.

Нагадаємо, всі спортсмени тренуються у Кам’янець-Подільському міському дитячо-юнацькому клубі олімпійського тхеквондо СК «ЧАЙКА» та є вихованцями ХОЦФВУМ. Наступним виліт спортсменів буде до Туреччини на WT «Turkish Open».

Коментарі

Популярні новини