12-13 лютого 2020 року в спортивному залі No2 К-ПНУ імені Івана Огієнка відбудеться відкритий обласний турнір з волейболу серед жіночих команд пам’яті В. У. Дороша.

Про це повідомляє Студентський Meridian.

У змаганнях візьмуть участь команди «Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка», м. Кам’янець-Подільський, «Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича», «Дунаєвчанка», «Новатор — Хмельницький національний університет». Змагання розпочнуться о 14:00.

Додамо, до складу збірних команд України з різних видів спорту входить більше 50 спортсменів міста. Представниками міста у цих збірних досягаються високі результати. Чемпіонами України з різних видів спорту стало понад 100 чоловік.

У стінах К-ПНУ відбудеться відкритий обласний турнір з волейболу серед жіночих команд

Збірна чоловіча команда міста з баскетболу «ДІ-ДІ-БАО» виборола 1 місце в Чемпіонаті України серед команд І ліги та вийшла у Вищу лігу Чемпіонату України. Чоловіча команда ветеранів міста «Фортеця» у Чемпіонаті та Кубку України з футзалу посіла 3 місце.

Крім того, в місті відбулися ігри Чемпіонату України з мотоболу, Чемпіонати міста з рукопашного бою, змішаних єдиноборств та боротьби сумо. Вчетверте проведено міжнародний турнір зі змішаних єдиноборств ММА «Битва в фортеці- ІV». Також проведено етап Чемпіонату України з авторалі «Фортеця-2019».

Коментарі

Популярні новини