З 6 лютого у Виставковій залі Кам’янця-Подільського по вулиці Соборній стартувало відкриття виставки «Творчість двох. Невідомі історії», яка діятиме до 22 лютого.

Про це повідомила прес-служба музею-заповідника.

Назва виставки символізує дружню відданість та порив душі скульптора й художника Івана Кляпетури. Через графіку, живопис, скульптуру митець передає свої думки та ставлення до сучасності, ділиться своїми емоціями, навчає.

У Кам’янці-Подільському діє виставка скульптора й художника Івана Кляпетури

Іван Васильович презентував роботи свого друга Костянтина Прохорова. А також власні твори. Жителі Кам’янця-Подільського вперше побачили монументальний живопис, офорти, живописні композиції Костянтина Прохорова, створені ним у Херсоні та Херсонській області.

Представлені на виставці роботи Івана Кляпетури стали справжнім відкриттям і вразили глядачів силою таланта митця, щирістю сюжетів, глибиною пережитого.

Нагадаємо, на території Кам'янця-Подільського функціонують 8 закладів культури: міський Будинок культури, державний історичний музей-заповідник, централізована бібліотечна система, дитяча музична школа ім. Ф. Ганіцького, дитяча художня школа, дитяча хорова школа, дитяча школа мистецтв та школа мистецтв навчально-виховного комплексу No9 ім. А. Трояна. На утримання закладів культури у 2019 році з міського бюджету витрачено коштів в сумі 27 212,4 тис. грн

Коментарі

Популярні новини