22 січня у міському Будинку культури Кам'янця-Подільського відбулась фотовиставка та перегляд практичних робіт випускників спеціальності «Образотворче мистецтво, декоративне мистецтво, реставрація».

У процесі навчання в студенти отримують підготовку, опановують засоби проєктування та виготовлення творів образотворчого мистецтва, декоративно-прикладного мистецтва і реставрації. Зокрема, рисунку, живопису, композиції, комп'ютерної графіки, ліплення, профмайстерності, реставрації.

Нагадаємо, у 2019 році в місті проведено понад 1300 культурно-мистецьких масових заходів, серед яких фестивалі, конкурси, концерти, урочистості з нагоди професійних свят, вечори спілкування тощо.

На Програму підготовки й проведення культурно-мистецьких масових заходів в м. Кам'янці-Подільському на 2019 рік виділено кошти з міського бюджету в сумі 1130,0 тис. грн.

Другий рік поспіль в місті діяла Програма підтримки обдарованих дітей, дитячих та молодіжних творчих колективів комунальних установ м. Кам’янця-Подільського, на виконання якої у 2019 році виділено кошти з міського бюджету в сумі 185,0 тис. грн.

Завдяки її реалізації вдалося профінансувати поїздки майже півтисячі учасників 15-ти творчих колективів на 10 обласних, 4 всеукраїнських та 2 міжнародних конкурси та фестивалі. Крім того, програмою передбачено вручення премій міської ради учням мистецьких шкіл та творчим колективам міста.

Коментарі

Популярні новини