У Дитячо-юнацькій спортивній школі номер 2 Кам’янця-Подільського відбудеться III Відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби.

Про це повідомляє прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради.

Змагання буде проводитися серед юнаків 2007-2009 р.н., 2004-2006 р.н. на призи Кам’янець-Подільського міського голови Михайла Сімашкевича. Початок змагань стартує 31 січня о 9:00. Наступного дня відбудуться пів фінали та фінали змагань.

Зазначається, що Головний суддя змагань — суддя національної категорії, майстер спорту міжнародного класу Кушнір Михайло Михайлович з міста Києва. Головним секретарем змагань буде суддя національної категорії, майстер спорту, Заслужений тренер України Мозолюк Олександр Володимирович з міста Хмельницького. Серед учасників також будуть команди зі Словаччини, Польщі, Білорусі, Молдови.

У Кам’янці-Подільському відбудеться Відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби.

25 січня в ДЮСШ No2 пройшов фінал Відкритого чемпіонату міста серед боксерів. У них взяли участь 120 спортсменів з Городка, Вінниці, Хмельницького, Чемерівців та Кам’янця-Подільського.

Протягом двох днів змагалися учасники різних вікових та вагових категорій. Команда від Кам’янця-Подільського через тиждень візьме участь в обласних змаганнях.

Нагадаємо, протягом 2019 року вихованцями ДЮСШ №1, №2 здобуто 14 перемог на міжнародному рівні, понад 100 — на всеукраїнському як в особистому, так і командному заліках.

З початку 2019 року в Кам’янці-Подільському проведено понад 50 міських турнірів. Збірні команди міста взяли участь в 74 обласних та 20 всеукраїнських змаганнях.

Коментарі

Популярні новини