П’ятого січня о 19:00 у Кам’янці-Подільському відбувся концерт українського музиканта, лідера гурту «Пропала Грамота» та учасника дуету «Zapaska» Павла Нечитайла.

Захід відбувся у новому клубі міста — «КармалюкАрт», де раніше був заклад «От Заката до Рассвета».

«Директор клубу Роман Расцвєтаєв — легендарний організатор концертів та вечірок ще з 90-х. Він робив нашумілу імпрезу за участі модних тоді колективів «So» i «Stop Step».

«Кармалюк Арт» може стати місцем, якого в Кам’янці-Подільського не вистачає, місцем демократичним, де грають живу музику. Тому 50% з благодійних внесків я жертвую на розвиток закладу», — розповів музикант.

У музичній програмі також були гітарні пісні, семплер та труба. Виконавцем були презентовані декілька нових пісень. Додамо, що Павло Нечитайло декілька років поспіль працював на радіо «Київ» у таких відомих передачах як «Варган».

Це годинна передача про музику різних народів з усього світу з живими музикантами в ефірі. Також, виконавець вів передачі «Слухай своє», «Гудок» та авторську передачу, яка була присвячена молодій поезії на радіо «Культура».

Гурт «Пропала Грамота» був створений у 1998 році в рідному місті виконавця. Згодом музичний колектив записав три альбоми. Наприкінці 2009 року Павло Нечитайло разом з Яною Шпачинською створюють інді-поп-дует «Zapaska».

Разом музиканти виступили на фестивалі «Pohoda Festival», який відбувається у Словаччині. Фото надав Максим Лісовський.

Коментарі

Популярні новини