Створення веб-сайту щодо протидії коронавірусу ініціювала Хмельницька облдержадміністрація.

Отже тепер, на Хмельниччині запрацював сайт https://stopcovid.adm-km.gov.ua/, на якому кожен матиме змогу більш детально ознайомитись з актуальною інформацією щодо ситуації в області щодо поширення коронавірусної інфекції, а також долучитися до протидії цій хворобі.

На Хмельниччині запрацював веб-сайт присвячений протидії коронавірусу в областіРесурс створено для організації спільної протидії коронавірусу на Хмельниччині.

Створено його для організації спільної протидії коронавірусу на Хмельниччині. Тут можна знайти таку корисну інформацію як: номери «гарячих» телефонних ліній та інші контактні дані щодо розв'язання питань, пов’язаних з поширенням коронавірусу, які діють в області, поради, як саме уникнути хвороби, статистичні дані, а також важливі посилання. Таку інформацію повідомила пресслужба Хмельницької облдержадміністрації.

Також, є окремий розділ сайту, який присвячений інформації щодо потреб лікувальних закладів області в засобах захисту, обладнанні та інших важливих для медиків та пацієнтів речах.

Відео: На Хмельниччині запрацював веб-сайт присвячений протидії коронавірусу в області

За допомогою реєстраційних форм, розміщених на веб-сайті, ви зможете:

  • долучитися до лікарського резерву;
  • запропонувати благодійну допомогу;
  • запропонувати послуги постачальника для медичних закладів;
  • долучитися до волонтерської діяльності.

Крім того, у разі скрутної ситуації, яка пов’язана з карантинними заходами, запровадженими в державі, можна буде попросити про допомогу заповнивши форму.

Коментарі

Популярні новини