У нашому місті продовжують посилювати заходи, щоб захиститися від коронавірусу.

У Кам'янці-Подільському почали дезінфекцію громадського транспорту. Крім того, визначились з місцем для проходження карантину, а також забезпечили антисептиком школи та дитячі садочки.

Пряма мова: «На сесії міської ради, яка проходила 3 березня, було виділено 300 тисяч гривень на заходи, які стосуються недопущення поширення корона вірусу. Ці кошти розраховані для медпрацівників нашого міста, які будуть забезпечені захисними костюмами, масками, а також швидкими тестами на грип.

У Кам янці-Подільському посилюються заходи проти коронавірусу

Також було визначено місце, де будуть перебувати особи, які мали контакт з хворими на вірус. Тобто, на період карантину люди будуть ізольовані у приміщені колишнього центру соціальної допомоги.

Крім того, кошти підуть на управління освіти для закупки засобів для дезінфекції в освітніх закладах міста. Вже закуплено 350 літрів антисептику, які доставили у заклади освіти. Цей об’єм розрахований на тиждень, далі надійде чергова партія. Ми вживаємо усіх заходів задля безпеки жителів міста.» — розповів заступник Кам'янець-подільського міського голови Василь Сукач.

У місті вже проводиться додаткова дезінфекція громадського транспорту, а також інформаційно просвітницька робота.

Коментарі

Популярні новини