Організатори Міжнародного фестивалю «Мами» обіцяють фантастичне свято для жінок.

З 13 по 15 березня у Кам’янці-Подільському планують провести захід. Про це повідомив пресцентр міської ради.

Дитячі, сімейні та жіночі психологи, спікери, бізнес-тренери, які працюють у напрямках гештальт-терапії та арт-терапії, які досягли високих результатів у різних сферах свого життя, а також допомагають своїм клієнтам будуть на заході.

Серед них Алексєєва Ольга, Щербюк Альона, Подкоритова Лариса, Федорова Тетяна, Марциновська Ірина, Онищук Світлана, Лемешко Тетяна, Жаворонкова Альона, Слободян Анна та інші практикуючі та сертифіковані фахівці з різних куточків України, які будуть ділитися досвідом та навчати учасників фестивалю.

Міжнародний фестиваль «Мами»

На всіх присутніх чекають різні психологічні ігри, конкурси, подарунки, приємні сюрпризи, танцювальний флешмоб, майстер-класи, творчі майстерні на теми саморозвитку, виховання дітей і стосунків з чоловіком, про роботу й бізнес для мам, фінансову грамотність для дітей, про критику і стрес, про ресурси та можливості для кожної мами, а для діток від 4 до 8 років чекають цікаві заняття з вихователями.

Фестиваль розпочнеться 13 березня о 16:30 у сквері Європейському. 14 та 15 березня свято продовжиться за адресою вул. Князів Коріатовичів 25/11, Простір розвитку «StarHouse». Для участі у фестивалі необхідно зареєструватися та придбати квитки. Додаткова інформація за телефоном (098) 501 16 15 та (063) 64 127 28.

Коментарі

Популярні новини