13-16 лютого у місті Бровари в легкоатлетичному манежі на «Стадіоні» відбувся Відкритий Чемпіонат України з кікбоксингу серед юнаків та юніорів за версією WAKO.

У змаганнях взяли участь 1400 спортсменів з усіх регіонів України, віком від 7 до 19 років. А також учасники з республіки Білорусі та Молдови. Взяли участь у змаганнях й спортсмени з міста Кам’янця-Подільського.

Про це повідомила прес-служба Кам’янець-Подільської федерації кікбоксингу.

Кам’янець-Подільський представляли в складі збірної команди Хмельницької області вихованці ДЮСШ №2. Спортсмени вибороли дві золоті медалі. А саме — Олександра Охотнік та Ірина Руда.

Крім того, три бронзові — Валентин Кондратов, Данило Ілаш та Ярослав Дзісяк. Тренуються спортсмени під керівництвом ЗТУ Анатолія Лабатюка та Сергія Мещишина.

Кам’янчани вибороли золото у Відкритому Чемпіонаті України з кікбоксингу

Нагадаємо, 1-2 лютого пройшов Чемпіонат Хмельницької області з кікбоксингу ВАКО серед юнаків та юніорів. Від Кам’янця-Подільського представниками були вихованці ДЮСШ №2 та спортсмени школи бойових мистецтв «Гуни» та бійцівського клубу PRIDE.

Перші місця отримали Данило Ілаш та Максим Галагодза. Другє місце — Влад Кубов, Влад Горщар, Валентин Кондратов, Дмитро Рибак, Назар Ільєв, Ігор Сушко. Третє місце — Андрій Дмитренко, Богдан Безручко, Дмитро Марчак. Спортсменів підготували Анатолій Лабатюк, Сергій Мещишин, Роман Єргешов та Павло Кондратов.

8 лютого відбулися спаринги спортсменів з Кам’янця-Подільського, Хмельницького та Чернівців.

Коментарі

Популярні новини