14 лютого у ДЮСШ №2 проходили збори, які стосувались змагань з боксу у 2020 році.

Як зазначили Презедент Кам'янець-Подільської міськрайонної федерації боксу Сергій Кротік та тренери Приходько Володимир Миколайович та Люлько Олег Олександрович, доволі багато турнірів та чемпіонатів буде проходити у цьому році.

Вже в лютому, 27.02-01.03 у місті Хмельницькому буде проходити зональний Чемпіонат України збірних команд (2006-2007 р.н.) де будуть брати участь спортсмени Хмельницької, Рівенської, Тернопільської та Волинської областей. Крім того, паралельно буде проходити Всеукраїнський турнір Анатолія Миколайовича Чумакова у різній віковій категорії.

Пряма мова: «Діти, які займаються спортом, дають суб'єктивну особисту характеристику такому явищу як спорт, що досить позитивно впливає на їх здоров'я. Саме поняття спорту «із середини» має багато різних ознак, які не можливо пізнати людині, яка не займається ним.

У нашомі місті та області багато талановитих дітей, які з кожним роком показують досить гарні результати на змаганнях. Завдяки підтримці федерації, спонсорів, активної участі батьків та величезної роботи тренерів, спротсмени нашого міста представляють Кам'янець-Подільський на високому рівні. На даний час, спортсмени активно готуються до змагань.» - зазначив Сергій Кротік.

Коментарі

Популярні новини