У Міському Будинку культури Кам’янця-Подільського під егідою Головного Управління Національної поліції в Хмельницькій області відбувся чемпіонат правової ліги КВН «ХОМА».

У змаганнях взяли участь п’ять команд: «Торнадо», «Лідер», «Без обмежень», «Бермудський 30100», «Антидот», що стали переможцями у міжрайонних іграх, які проходили на територіальних областях. Тема гри називалася «Здорова молодь — здорова нація».

Під час гри команди змагались у конкурсі візитки «Закон це ми — Молоді та законослухняні», конкурсі новин та у музичному домашньому завданні «За здоровий образ життя».

Пряма мова: «Я тішуся, що сьогодні на сцені кращі з кращих, які пройшли всі випробування й матимуть сьогодні можливість поборотися за першість. Я вважаю, що якщо ви вже стоїте на цій сцені — ви вже кращі», — зазначив Сергій Цимбалюк, начальник відділу ювенальної превенції ГУНП в Хмельницькій області. Гумористи змагалися за звання найвеселіших та найкмітливіших.

Нагадаємо, правова ліга КВН «ХОМА» була створена за ініціативи поліції у березні 2016 року. Тоді вона нараховувала дев’ять установ-партнерів. Зокрема, освітні заклади та бібліотеки. Крім того, 250 активних учасників в усіх районах Хмельниччини.

Коментарі

Популярні новини