21 січня у Кам’янці-Подільському відбулося позачергове засідання виконавчого комітету, під час якого було питання, яке стосується механізму присвоєння чи зміни адрес об’єктам будівництва та об’єктам нерухомого майна.

Також на засіданні обговорили технічні моменти влаштування в місті майданчика для паркування електро таксі.

«Відтепер, відповідно до змін, затверджених Кабміном, адреси будуть присвоюватись не рішенням виконкому, а наказом директора департаменту містобудування та архітектури.

Як і раніше, заявник має подати відповідну заяву до УНАПУ, але не на ім’я міського голови, а на уповноважений орган з присвоєння адрес, тобто на вказаний департамент. Крім того, тепер ця адмінпослуга надаватиметься не в місячний термін, а впродовж п’яти робочих днів.

Як ви знаєте, на проспекті Грушевського запланована стоянка для електромобілів, і з наступного тижня ці авто готові працювати. Виконком прийняв також і кілька рішень, винесених службою у справах дітей», — написав у Facebook міський голова Михайло Сімашкевич.

Нагадаємо, 16 січня виконавчим комітетом Кам’янця-Подільського було розглянуто понад 20 питань. Більшість із них стосуються зарахування на квартирний облік за місцем проживання, а також надання адрес домоволодінням після їх поділу.

Також затвердили Положення про порядок призначення помічника дієздатній особі, яка за станом здоров'я не може самостійно здійснювати права та виконувати обов'язки. Розглянули й рішення, що стосується діяльності територіального центру соціального обслуговування «Турбота».

Коментарі

Популярні новини