Цього року виділять кошти на ремонт дороги від Кам’янця-Подільського до Бакоти. Про це повідомляє інтернет-видання «Є».

За словами голови Староушицької ОТГ Анатолія Тимчука, кошти виділять з держбюджету. Зазначається, що ремонт відбудеться по відрізку дороги, довжиною близько трьох кілометрів від Кам’янця-Подільського у напрямку до монастиря Бакоти. Сказано, що ця ділянка вартуватиме близько 11 мільйонів гривень.

Рішення прийнято засіданням комісії, відповідно до поділу коштів на капітальні ремонти доріг місцевого значення. У бюджет-2020, як зазначається, вже заклали кошти на ремонти автодоріг до селища Сатанова та до Бакоти.

У 2020 році зроблять дорогу від Кам’янця-Подільського до Бакоти

У Староушицькій громаді наступного року планується також прокласти близько двох кілометрів дороги у два різні напрямки. Зокрема, на ділянці від Нефедівці до Подільського та у напрямку села Чабанівка.

Додамо, що у 2020 році на утримання та розвиток автодоріг та дорожньої інфраструктури бюджетом Хмельницької області передбачено 120 мільйонів 883 тисячі гривень.

У 2020 році зроблять дорогу від Кам’янця-Подільського до Бакоти

2 грудня, на профільній депутатській комісії були визначені об’єкти на які витратять ці кошти. За словами начальника управління ЖКГ Хмельницького Василя Новачока, 2020 року відділено вдвічі менше коштів на ремонти автодоріг ніж у 2019 році.

Зазначається, що можливе дофінансування навесні 2020 року, коли буде уточнюватися міський бюджет. У такому випадку, перелік робіт та об’єктів буде збільшуватися.

На капітальний ремонт доріг Хмельницького передбачено близько 40 мільйонів гривень, які підуть на влаштування 35 об’єктів. Сказано, що перш за все ремонтувати будуть ділянки, які розпочали у минулому році.

Коментарі

Популярні новини