14 січня на засіданні міської ради було внесено зміни до бюджету міста.

Близько 45 тис. грн з міського бюджету виділено для корегування проектно-кошторисної документації на реконструкцію міського стадіону. Завдяки цьому Фонд регіонального розвитку передбачить співфінансування на цей проєкт у розмірі 14 млн грн.

Також депутати вирішили збільшити суму фінансування програми «Громадський бюджет». Відтепер це — понад 2 млн грн в рік. Крім того, на 18% буде проведено зміну розміру нарахувань за теплову енергію, послуги з централізованого постачання гарячої води для населення за грудень.

Також, було прийнято рішення про включення до переліку об’єктів приватизації шляхом аукціону через електронну систему продажу об’єкт старої ТЕЦ. Відомо, що майже півроку він відключений від виробничого процесу надання будь-яких послуг, які надає КП «Міськтепловоденергія». Крім того, обладнання та основні засоби вже відпрацювали свій можливий ресурс більш як у три рази.

«Експлуатація на сьогодні стала небезпечною та неможливою» — коментує міський голова Михайло Сімашкевич.

Депутати підтримали даний проєкт, який є початком процедури приватизації через електронну систему «ProZorro. Продажі». Далі буде працювати аукціонна комісія, яка визначатиме, згідно з законом, умови та стартову ціну продажу.

Слід зазначити, що земельна ділянка, на якій розташований об’єкт, не включається до вартості ціни продажу. А залишається в комунальній власності. Також були розглянуті земельні питання учасників АТО, членів сімей загиблих і поранених.

Коментарі

Популярні новини