ЮНІСЕФ проводить навчальний курс для представників місцевої влади та молодіжних організацій із міст та громад, які беруть участь в ініціативі «Громада, дружня до дітей та молоді».

Про це повідомляє прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради.

Зазначається, що учасники мають пройти цілий курс, найкращі будуть запрошені до столиці України, де отримають нагороди. Крім того, вони зможуть взяти участь в обмінах та впровадити свою ініціативу у громаді свого міста.

Весь курс навчання діятиме протягом 2020 року. Він складатиметься з 3 етапів. Перший — п'ятнадцять вебінарів. Вони триватимуть кожного тижня близько години. Наприкінці учасники мають пройти завдання, яке складатиметься із тестів.

Другий — учасники, які вдало закінчать перший етап та пройдуть не менше 80% уроків, запрошуються стати учасниками обмінів та втілити власну ініціативу у громаді на практиці.

Конкурс для кам’янчан від ЮНІСЕФ «Громада, дружня до дітей та молоді»

Щоб пройти на наступний етап треба взяти участь, як зазначається, хоча б в одному обміні. Крім того необхідно зробити свій практичний проєкт. Учасники 3 етапу отримають сертифікати про успішне завершення курсу від ЮНІСЕФ. Їх буде запрошено стати учасником Національного форуму.

Зазначається, що кількість місць для участі — обмежена. Перший вебінар на тему «Як створити WOW молодіжний центр» розпочнеться 16 січня о 16:00.

Нагадаємо, у березні 2018 року Україна стала партнером ініціативи «Громада дружня до дітей та молоді». Ця Міжнародна ініціатива спрямована на втілення прав дитини, які визначені Конвенцією про права дитини, отримання додаткових надходжень до бюджетів міст, ОТГ, які приєднались до цієї ініціативи.

Коментарі

Популярні новини