Кам’янець-Подільський міськрайонний відділ філії Державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області отримає нову техніку та столи.

Відповідна Програма затверджена на 83 сесії Кам’янець-Подільської міської ради.

Метою Програми є покращення профілактики рецидивної злочинності та правопорушень на території міста Кам’янця-Подільського на період 2020-2022 роки. Загальний обсяг фінансових ресурсів, необхідних для реалізації, — 30000 грн.

Зокрема, у 2020 рік буде виділено 10 000 грн, 2021 рік — 10 000 грн, 2022 рік — 10 000 грн. Зазначається, що фінансування заходів передбачається здійснювати шляхом коштів бюджету територіальної громади в межах можливостей її дохідної частини, виходячи з конкретних завдань, а також іншими джерелами, не заборонених чинним законодавством.

У «Центр пробації» в Кам’янці-Подільському закуплять столи та техніку

Зазначається, що головним завданням даної Програми є придбання комп’ютерної техніки та придбання меблів для створення всіх необхідних умов по забезпеченню повноцінного функціонування органів Кам’янець-Подільського міськрайонного відділу філії Державної установи «Центр пробації» у Хмельницькій області Міністерства юстиції України, робота якого спрямована на зменшення злочинності.

У 2020 році планується закупити один комп’ютерний комплект, у 2021— один лазерний багатофункціональний пристрій, а саме — принтер, сканер і копір, у 2022 — два офісних двотумбових столи.

Додамо, що працівники Кам'янець-Подільського міськрайонного відділу з питань пробації виконують кримінальні покарання, не пов’язані з позбавленням волі, адміністративні стягнення у вигляді громадських, виправних та суспільно корисних робіт.

Також здійснюють нагляд за особами звільненими від відбування покарання з випробуванням, складають досудові доповіді та забезпечують суд формалізованою інформацією.

Коментарі

Популярні новини