Святкування Нового 2020 року у Кам’янці-Подільському вже у розпалі. Вже 1 січня у Кам’янці-Подільському виступив гурт «Музичний стандарт». Декілька годин кам'янчани та гості міста веселились, танцювали, запалювали новорічні феєрверки, смакували їжею, фотографувалися.

«Музичний стандарт» виступає протягом чотирьох років і складається з професійних музикантів. Їхня ідея — виконувати сучасну українську музику завжди тільки «наживо».

Самі виконавці зазначають, що орієнтовані на якість музики. Ще одна особливість музичного колективу — це пошук власної ідентичності, зокрема, створення власного стилю.

2 грудня містяни відвідали виставку «Історія унікального експонату» — «Волхви», дерев’яна скульптура ХІХ століття у Галереї мистецтв. А також виставу за мотивами комедії грецького драматурга Димитріса Псафаса «Потрібен брехун» у міському Будинку культури.

4 грудня відбувся мистецько-пізнавальний вечір «Світовий тріумф «Щедрика» — 100 років культурної дипломатії» у Галереї мистецтв. Цього ж дня тривала колективна виставка робіт студентів та випускників К-ПНУ ім. Івана Огієнка кафедри образотворчого і декоративно-прикладного мистецтва та реставрації творів мистецтва «Зимовий вернісаж» у виставковій залі.

5 грудня на мешканців міста та гостей чекала лекція «Від Магдебурзького права до місцевого самоврядування» до Дня місцевого самоврядування в Україні у Ратуші.

7 грудня відбувся фестиваль авторської пісні «Пісні, народжені в АТО» у міському Будинку культури. 9 грудня у міському Будинку культури кожен охочий мав можливість прийти на комедію «До, Після та... замість SEXу» від Театру-студії імпровізації «Чорний квадрат». 13 грудня відбулося відкриття різдвяного ярмарку, а також театралізоване дійство «Андріївські вечорниці на Поділлі» на площі Польський ринок.

Коментарі

Популярні новини