5 березня в Івано-Франківську відбувся фінал Універсіади України з тхеквондо WT. У змаганнях взяли участь й кам’янчани.

Про це написав Президент Кам'янець-Подільської міської федерації тхеквондо і хапкідо Сергій Чайка на офіційній сторінці Facebook.

У приміщенні спорткомплексу «Олімп» Прикарпатського національного університету імені Василя Стефаника змагались спортсмени більш ніж тридцяти вишів України. У змаганнях взяли участь спортсмени факультету фізвиховання К-ПНУ імені Івана Огієнка. Влада Нарольська у фіналі Універсіади здобула золото, Любава Ільчик та Валерія Тимчук привезли срібло, Олег Маматов — бронзу.

Пряма мова: «Я вітаю вихованців ХОЦФВУМ, ШВСМ, які тренуються у СК «ЧАЙКА» та навчаються у кращому Кам’янець-Подільському національному університеті імені Івана Огієнка», — написав Сергій Чайка.

У рамках програми змагань відбулися попередні та фінальні поєдинки окремо серед чоловіків та жінок у 8-ми вагових категоріях.

Додамо, через адміністративне розпорядження італійського уряду від 4 березня 2020 року, Європейський Кваліфікаційний Турнір через спалах Corona COVID-19 в Італії буде проходити 16 — 18 квітня 2020 року у місті Москва, Російська Федерація.

Коментарі

Популярні новини