У Палаці спорту «Локомотив» 3 20 по 22 грудня у Харкові відбувся всеукраїнський рейтинговий 20-й ювілейний турнір з тхеквондо ВТ «Діти України». У команду ХОЦФВУМ на цих змаганнях увійшли 11 вихованців Кам’янець-Подільського виховного клубу СК «Чайка».

Про це повідомляє Президент Кам'янець-Подільської федерації тхеквондо, тренер команди ДЮСШ «Юність» Сергій Чайка в Facebook.

Пряма мова: «Усі наші спортсмени вибороли нагороди різного ґатунку! Золоті нагороди вибороли: Баблонюк Даниїл, Данііл Майданюк та Олег Маматов!

Срібними призерами стали: Даша Янчишина, Нестеров Давід, Аня Марценюк та Боровський Клим ! Бронзові нагороди вибороли: Анастасія Манчур, Боровський Гліб, Скринський Андрій та Громницький Володимир!», — йдеться у повідомленні.

Кам’янчани вибороли нагороди у Всеукраїнському турнірі з тхеквондо

Традиційний всеукраїнський передноворічний турнір ВТФ «Діти України» — це турнір, який виховує та відкриває нових зірок українського тхеквондо. За свою історію, дійство стало одним із улюблених змагань українських молодших тхеквондистів.Традиційно в турнірі беруть участь спортсмени п'яти вікових категорій.

Зокрема, діти, молодші юнаки, юнаки, кадети та юніори з усієї України. З усіх куточків України спортсмени приїжджають до Харкова, де мають можливість поборотися за медалі.

Кам’янчани вибороли нагороди у Всеукраїнському турнірі з тхеквондо

Окрім турніру «Діти України» в цей же час юніори та дорослі будуть боротися за медалі командного чемпіонату України. А також в цьому залі відбудеться Кубок України серед ветеранів.

Як зазначається, у рамках цих змагань вперше в Україні відбудеться кілька поєдинків чемпіонату Професійної Ліги України з тхеквондо, які пройдуть 22 грудня.

Коментарі

Популярні новини