25 лютого вихованці Кам'янець-Подільського Центру дитячої та юнацької творчості у складі студента коледжу архітектури та будівництва Андрія Чорного, учня 10-го класу ЗОШ No 16 Андрій Тимінський та тренер-керівник Віктор Гуменюк здобули перемогу в обласних змаганнях з автомодельного спорту, зокрема, трасові моделі.

Про це зазначила прес-служба ЦДТЮТ.

Основними завданнями змагань є організація змістовного дозвілля дітей молодшого шкільного віку; залучення дітей до технічної творчості; подальший розвиток, удосконалення, популяризація та пропаганда науково — технічної творчості, зокрема автомодельного спорту; збільшення мережі гуртків та залучення гуртківців до участі у шкільних, міських, районних змаганнях; підбивання підсумків роботи гуртків автомоделювання, та обмін досвідом роботи.

Кам’янчани перемогли в обласних змаганнях з автомодельного спорту

Змагання проводяться щорічно в м. Хмельницькому на базі обласного центру науково-технічної творчості учнівської молоді, у яких беруть участь команди від районів і міст обласного підпорядкування.

До участі у змаганнях допускаються команди районів і міст, а також додатково запрошені команди, окремі учасники за спеціальним викликом від оргкомітету. Змагання з автомодельного спорту проводяться згідно з даним Положенням та Правилами змагань з автомодельного спорту, затвердженими Федерацією автомодельного спорту 12 листопада 1987 року, що діють на території України.

Коментарі

Популярні новини