У 10-й сезон популярного музичного проєкту «Голос країни» у команду Dan Balan пройшов 23-річний Сергій Клейніс з с. Антонівка Чемеровецького району.

Наразі проживає у Кам’янці-Подільському, є музикантом та викладачем гри на гітарі. Відомо, що Клейнісу 23 роки, він пише власні пісні, виступає у клубах та веде блог.

В інстаграм-аккаунті Сергій Клейніс неодноразово викладав записані свої пісні в форматі відео. Підтримка друзів та слухачі підштовхнули хлопця взяти участь у сліпому прослуховуванню.

Пряма мова: «Я не очікував, що хтось повернеться, був налаштований, що заспіваю й додому, а тут, коли Дан на початках повернувся, я втратив контроль над собою. Мали бути рухи й танці, а їх не було, бо я вже думав, що це круто, що я вже в голосі»,— розповів Сергій Клейніс.

Під час виступу Клейніс заспівав пісню Дана Балана «Allegro Ventigo» й потрапив до нього в команду.

Сергій Клейніс із Кам’янця-Подільського в проєкті «Голос країни»

Пряма мова: «Нарешті, друзі, я можу з вами поділитись найбільшою радістю, яка зі мною сталась у Новому році — я буду на сліпих прослуховуваннях Битви Епохи, на 10 Сезоні Голосу Країни.

Дякую усім, хто вірив у мене, а тим, хто не вірив і насміхався ще більше дякую, ви мотивували мене, — написав Сергій Клейніс на сторінці Facebook. — З самого дитинства до 10 класу я мріяв пов'язати своє майбутнє з казармою, особливо хотів стати пожежником. Вже цікавився, де є заклади для цього навчання, але в 11 класі, коли почав грати на гітарі — змінив свою думку і вирішив пов'язати з музикою. Не жалію ні на мить за свій вибір».

Музичний проєкт «Голос країни» — масштабний шоу-проєкт, який розпочався 19 січня 2020 року на телеканалі 1+1. На етапі сліпих прослуховувань музиканти з усієї України поборються між собою за право стати частиною команди наших крутих суддів: Dan Balan, Monatik, Тіна Кароль, Потап і Настя Каменських.

Коментарі

Популярні новини