Відучора, почали здійснювати виплати пенсіонерам.

Вчора, 23 квітня, Пенсійний фонд України розпочав виплату одноразової грошової допомоги – так званої «карантинної тисячі». Таку інформацію повідомила Хмельницька обласна державна адміністрація з посиланням на Головне управління Пенсійного фонду України в Хмельницькій області.

Для Хмельниччини на ці потреби профінансовано 374,1 мільйона гривень. Таку одноразову допомогу в області отримають близько 375 тисяч пенсіонерів. Тобто тих, розмір пенсії яких не перевищує 5 тисяч гривень.

Зазначається, що 230,7 мільйона гривень перерахують пенсіонерам, які отримують пенсії на рахунки у банках. Цю одноразову допомогу мають зарахувати не пізніше 24 квітня.

Пенсіонерам почали виплачувати тисячу гривень

Крім того, 143,4 мільйона гривень отримають пенсіонери, які отримують пенсії через пошту. Така виплата буде здійснюватися через поштові відділення з 24 квітня по 6 травня.

Листоноші мають доставити одноразову допомогу додому протягом 5 календарних днів з дня надходження коштів. У разі неможливості виплати одноразової грошової допомоги в зазначені 5 днів, її мають виплатити не пізніше 25 червня поточного року.

Коментарі

Популярні новини