Сьогодні, 22 квітня, Кабмін схвалив рішення про продовження карантину у зв'язку з протидією поширенню коронавірусної інфекції COVID-19.

Карантин в Україні буде тривати тепер по 11 травня. Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль на своїй сторінці у Facebook.

Пряма мова: «Він складається з 5 етапів. Стартову точку цього плану ми називаємо «День К». Для його початку є дві умови. По-перше, якщо протягом 10 днів відсоток виявлених випадків захворювання у країні не змінюється або коливається в межах 5%.

Уряд офіційно продовжує карантин до 11 травня

По-друге, лікарні заповнені пацієнтами з COVID-19 менш ніж на 50%. За нашими розрахунками, «День К» має настати 12 травня», - повідомив Денис Шмигаль.

Нещодавно, ми повідомляли про те, що міністр охорони здоров’я Максим Степанов заявив, що уряд на найближчому засіданні ухвалить рішення про продовження карантину до 12 травня. Сьогодні це рішення було прийнято офіційно.

Україна неодмінно повернеться до звичного ритму життя, але загроза, на жаль, найближчим часом не зникне. І ми разом з усім світом маємо навчитися жити за нових умов. Залишайтесь вдома!

Коментарі

Популярні новини