Вчора, 14 квітня, на закритій сесії міської ради обговорювали питання, що стосувалось роботи центрального ринку.

Підприємці Кам’янець-Подільського звертались до міської ради вже не одноразово із проханням відкрити центральний ринок у місті. Отже, депутати, для того, щоб отримати роз'яснення про можливість це зробити, лише з третього разу проголосували за звернення до обласної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Після вчорашнього засідання комісії, як повідомили в ОДА, рішення залишилося незмінним – тобто, ринки не працюватимуть і в Кам’янець-Подільському також. Але протоколу засідання комісії, на сайті Хмельницької ОДА, поки що не оприлюднили.

Під час брифінгу, ще до засідання комісії, перший заступник голови ОДА Роман Примуш пояснив, що підприємців розуміють, але ситуація, яка склалась, поки що не дозволяє відкривати ринки.

Обласна комісія ТЕБ і НС не дозволила відкрити ринок у Кам’янець-Подільському

Пряма мова: «Що стосується роботи ринків, то ми дуже розуміємо підприємців, які зазнають великих збитків. Крім того, ми бачимо, якої динаміки набирає захворювання, в тому числі й в нас в області. Ми маємо 90 відсоткове зростання. Тому про відкриття ринків я б не говорив аж до послаблення ситуації.

Відкриття ринків напередодні великодніх свят це один із найбільш ризикованих кроків, які можуть бути. Крім того, ми обговорюємо питання, щодо впровадження додаткових заходів у окремих районах», – розповів Роман Примуш.

Про які саме додаткові заходи та в яких районах поки що невідомо. Отже, центральний ринок у Кам'янці-Подільському надалі залишатиметься зачиненим на невизначений термін.

Коментарі

Популярні новини