12-13 січня завершився фінал обласного етапу конкурсу «Учитель року-2020». Освітяни захистили свої проєкти, провели уроки, виконали тестові завдання, провели майстер-класи, представили власний досвід та практичні навички.

Від Кам'янця-Подільського у номінації «Зарубіжна література» перемогла Інна Дякіна, вчителька ЗОШ №6. Про це повідомила прес-служба Хмельницького обласного інституту післядипломної педагогічної освіти.

З 29 по 30 січня 2020 р. у Хмельницькому ОІППО відбувся І-й етап обласного туру Всеукраїнського конкурсу. Конкурс проводився у п’яти номінаціях: «Зарубіжна література», «Історія», «Образотворче мистецтво», «Початкова освіта», «Хімія».

Пряма мова: «Мала честь бути членом журі І міського етапу Всеукраїнського конкурсу «Учитель року» в номінації «зарубіжна література». Наш предмет представляли дві прекрасні, залюблені в літературу вчительки Inna Dyakina та Ирина Мастикаш.

Колеги продемонстрували надзвичайну професійність, творчість, креативність. Конкурс минув, а враження залишилися незабутні. З нетерпінням чекаю обласного етапу.

Наші учасниці педагогічних змагань йшли рівно, з максимально високими балами й мінімальним розривом у результаті. Та, на мій превеликий жаль, представлятиме місто лише одна учасниця», — написала Наталія Рудніцька, яка входила до складу журі І міського етапу.

Крім того, з Кам’янця-Подільського у конкурсі взяли участь Катерина Маланчук, учителька НВК No13, Людмила Волинкіна, учителька СЗОШ No5, Людмила Булдакова, учителька ЗОШ No10, Світлана Лівіцька, учителька ЗОШ No10.

Як повідомили в Хмельницькій ОДА, цей захід об’єднав педагогів, які вміють надихати та мотивувати до інтелектуального зростання в умовах Нової української школи. У квітні 2020 року відбудеться фінал на всеукраїнському рівні.

Коментарі

Популярні новини