8 лютого, відбувся півфінал національного відбору до Євробачення-2020.

До фіналу увійшла Марина Круть з Хмельницької області з піснею «99». Співачка зіграла на бандурі, яку подарувала їй мама.

Пряма мова: «Я, мабуть, чекала цього роками. Я вірю у те, що коли чогось сильно хочеш — тобі допомагає увесь світ. Я спокійна і впевнена. Я знаю, що продовжу робити свою справу і без конкурсу Євробачення. Це не хайп, не кар’єра і не робота. Це місія і справа життя. Я є артистом, який знає і вважає, що вокальні дані — це частина професіоналізму.

Та існують речі, крім вокалу. Глядача не обдуриш і енергію, яка йде від артиста, не купити. На відміну від костюмів і декорацій до тюнингу в прямому ефірі. І світло в очах артиста — є найпотужніше світло на сцені. Інколи, я йду вулицею чи сплю — до мене приходить музика. Вона красива та геніальна, але вона одразу йде від мене геть. Я не встигаю, навіть, її зіграти чи добігти додому», — написала Марина Круть на офіційній сторінці Facebook.

Хмельничанка Марина Круть у фіналі Євробачення-2020

Виконавиця Assol від суддів отримала один бал, GIO — два бали, [О] — три бали, Katya Chilly — чотири бали, CLOUDLESS — п’ять балів, Go-A — шість балів, Jerry Heil — сім. Найбільший бал від суддів отримала Марина Круть. Крім того, дівчина отримала максимальний бал від глядачів. Таким чином, бандуристка із Хмельницького пройшла відбір до фіналу нацвідбору Євробачення-2020.

Додамо, що відбір національного пісенного конкурсу проходить у три етапи. Перший півфінал відбувся 8 лютого, другий півфінал пройде 15 лютого. За підсумками двох півфіналів оберуть 6 учасників, які будуть змагатися за перемогу 22 лютого.

Коментарі

Популярні новини