Вже відомі імена шістнадцяти учасників, які позмагаються за можливість представляти Україну на Євробаченні-2020.

Хмельницьку область представлятиме бандуристка та співачка Марина Круть. Свій музичний шлях дівчина розпочала 15 років тому. Зазначається, що співачка працює, поєднуючи електронні саунди та старовинні інструменти.

Унікальний стиль та самобутній голос співачки не раз представляв Україну та сучасну українську музику на різноманітних фестивалях й шоу.

«Моя пісня має назву — «Ninety nine». Історія створення : мій наставник і вчитель, Миша Клименко має легку руку, і гарну карму на євробачення. Як вам уже відомо, Міша був саунд продюсером мого альбому «ALBINO» і наша колаба привела нас у півфінал Євро. Хмельничанка у півфіналі нацвідбору Євробачення-2020 з піснею «Ninety nine»

Безмежно вдячна долі за таких вчителів. Цікаво, що пісня була написана під час осіннього туру, замість відпочинку ми їхали на студію у перерві між концертами, тому часом я була видушена як лимон, і якби не допомога мого Anton Babych, який жив собі спокійно і сам не підозрював, що може писати тексти для пісень.

А Міша витягував із мене усе, що я могла. Під гаслом #неперевикупай і в оточенні моїх дорогих людей, не я, а ми написали цей трек, який скоро вам презентуємо! Про що пісня: ти можеш один раз впасти, але завжди знайдеш 99 причин піднятись», — написала Марина Круть на офіційній сторінці групи в Фейсбуці.

Хмельничанка у півфіналі нацвідбору Євробачення-2020 з піснею «Ninety nine»

Окрім Марини Круть, за право поїхати до Нідерландів змагатимуться MOONZOO feat. F.M.F. Sure, GIO, FO SHO, KHAYAT, Katya Chilly, David Axelrod, Jerry Heil, Еліна Іващенко, TVORCHI, GO-A, JERRY HEIL, Олександр Порядинский, GARNA, CLOUDLESS, Assol. Серед суддів — Андрій Данилко, Тіна Кароль та Віталій Дроздов.

Зазначається, що 22 січня відбудеться жеребкування, за результатами якого буде визначено порядок виступів у першому та другому півфіналах. Прямі ефіри Національного відбору на Євробачення-2020 пройдуть 8, 15 (півфінали) та 22 лютого (фінал) одночасно на телеканалах UA: ПЕРШИЙ та СТБ.

Коментарі

Популярні новини