До керівництва країни буде направлено звернення щодо анулювання постанови Національної комісії, яка здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, про абонплату за транспортування газу.

Про це повідомила прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради.

Крім того, протягом 86-ї сесії депутати міської ради затвердили низку звітів про виконання програм 2019 року в галузі культури, туризму, спорту, молодіжної політики, соціального захисту дітей.

Кам’янець-Подільська міська рада направить звернення щодо скасування абонплати за транспортування газу

До прикладу, із підготовки та проведення культурно-мистецьких заходів, підтримки книговидання місцевих авторів, популяризації туристичного потенціалу, розвитку фізичної культури і спорту, забезпечення житлом дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування тощо.

Також було внесено зміни до Порядку визначення та використання Громадського бюджету міста. Так, встановлено фінансування програми на відповідний бюджетний рік у сумі не менше 2 млн грн. Завдяки чому буде реалізовано більше проєктів, які подали кам’янчани в рамках програми.

Крім того, передбачено з міського бюджету кошти на придбання додаткового трактора та причіпи для комунальних підприємств і закупівлю комп'ютерної та оргтехніки, медичного обладнання для закладів охорони здоров'я. Зокрема, апарату штучної вентиляції легенів в анестезіологічне відділення міської лікарні.

Коментарі

Популярні новини