На посаду ректора Кам’янець-Подільського національного університету імені Івана Огієнка претендують Копилов Сергій Анатолійович, доктор історичних наук, професор; Кшевецький Володимир Сергійович, кандидат філологічних наук, доцент; Федьков Олександр Миколайович, доктор історичних наук, доцент. Про це повідомив прес-центр університету.

Сергій Копилов брав участь у 82 міжнародних, всесоюзних, всеукраїнських, регіональних наукових конференцій. Захистив кандидатську дисертацію на тему: «Участь Робітничої молодіжної спілки Болгарії у зміцненні народно-демократичної влади (1944-1947 рр.)», а також докторську — «Українська історична славістика нового часу: джерела, становлення та етапи розвитку».

Відомі імена кандидатів на посаду ректора К-ПНУ імені Івана Огієнка

Є автором 300 наукових і навчально-методичних праць, окремі з яких опубліковані в Болгарії, Польщі, Македонії, серед яких 6 монографій, археографічні видання.

Останню електронну щорічну декларацію, ректор К-ПНУ імені Івана Огієнка Сергій Копилов опублікував 3 лютого 2020 року. Зазначається, що у 2009 ним було придбано земельну ділянку площею 1200 квадратних метрів; у 2010 квартиру, площею 109,6 квадратних метрів; у 2016 — садовий (дачний) будинок площею 170,2 квадратних метрів.

Крім того, у 2017 був придбаний автомобіль Mercedes-Benz. Заробітна плата отримана за основним місцем роботи — 448037 гривень. Також, задекларовано 373000 гривень готівкою та 14925 гривень розміщених на банківських рахунках дружини.

Відомі імена кандидатів на посаду ректора К-ПНУ імені Івана ОгієнкаВолодимир Кшевецький — працівник Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти.

До 2015 року був доцентом кафедри германських мов і зарубіжної літератури, а також доцентом кафедри іноземних мов для природничих факультетів. З 2015 по 2019 рр. — на посаді декана факультету іноземної філології.

У 2009 році захистив кандидатську дисертацію зі спеціальності «Порівняльне літературознавство». Нагороджений грамотою Хмельницької обласної державної адміністрації за багаторічну старанну працю, високий професіоналізм, значний внесок у розвиток національної освіти та науки.

Востаннє опублікував декларацію 17 серпня 2019 року. Зазначається, що у 2018 році був придбаний автомобіль Renault.

Заробітна плата отримана за основним місцем роботи — 177782 грн. Крім того, сума готівкових коштів — 21000 грн. Дружина Кшевецька Вікторія у 2017 році задекларували квартиру, яка має 72, 6 квадратних метри.

Відомі імена кандидатів на посаду ректора К-ПНУ імені Івана Огієнка Федьков Олександр у 2017 р. в Інституті історії України НАН України захистив дисертацію на здобуття наукового ступеня доктора історичних наук на тему «Українська соціал-демократична спілка в суспільному житті Наддніпрянської України початку XX ст.».

Захистив дисертацію на здобуття вченого ступеня кандидата історичних наук на тему: «Політичні партії та селянські громадські організації на Правобережній Україні в 1905-1907 рр.».

Під керівництвом О.М. Федькова сім осіб захистили дисертації кандидата історичних наук. Нагороджений знаком «Відмінник освіти України» МОН України. Є автором понад 150 наукових публікацій.

Також читайте:

Коментарі

Популярні новини