Повторну експертизу проектно-кошторисної документації на ремонт міського стадіону ім. Г Тонкочеєва по проспекту Грушевського, 29 м. Кам ‘янця-Подільського пройдено.

Всі документи передані в обласну держадміністрацію для затвердження Мінрегіонбудом. Про це повідомив міський голова Михайло Сімашкевич у Facebook.

Пряма мова: «Тож очікуємо, що з Фонду регіонального розвитку надійде 11,7 млн грн. Плюс 1,3 млн грн забезпечить міський бюджет. А на отримані кошти відремонтуємо футбольне поле з поливом і бігові доріжки з секторами», — зазначив Сімашкевич.

Шляхом залучення коштів Державного фонду регіонального розвитку та при співфінансуванні з міського бюджету у 2019 році розпочато капітальний ремонт міського стадіону ім. Г. Тонкочеєва.

На ремонт стадіону Тонкочеєва надійде 11,7 мільйона гривень

На реалізацію проєкту було виділено 3 млн грн з державного бюджету та 350 тис. грн з місцевого бюджету. А саме на демонтаж бігових доріжок і футбольного поля, закладання системи водовідведення та водопостачання, асфальтування бігових доріжок.

Нагадаємо, у травні 2019 року також відбулося відкриття ще одного спортивного майданчика. Загальна вартість проєкту «Будівництво футбольного поля зі штучним покриттям по вул. Максимчука в м. Кам’янці-Подільському Хмельницької області» складає 1502,69 тис. грн, в тому числі з державного бюджету виділено — 749,0 тис.грн, з місцевого бюджету — 753,69 тис. грн.

На виконання завдань та заходів «Програми розвитку фізичної культури та спорту в місті на 2017-2021 рр.» з міського бюджету виділено 770 тис. грн

Коментарі

Популярні новини