У Кам’янці-Подільському 10 січня стартував конкурс проєктів, реалізація яких створюватиме сприятливі умови розвитку та самореалізації молоді міста.

Програми будуть профінансовані коштом бюджету Кам’янець-Подільської міської ради. Громадські організації можуть подати заявки на участь у конкурсі до 01 березня 2020 року включно.

«Міська рада надає кошти для реалізації та підтримки заходів у сфері молодіжної політики. Конкурс проводиться чотири роки поспіль. Починаючи з 2017 року, відбулося фінансування фестивалів «Бруківка», «Кам’яний острів» та комунікаційної платформи «Клуб ініціативної молоді».

У 2018 році усі громадські організації об’єдналися для того, щоб створити молодіжний простір LoveKa. Протягом 2019 року також було профінансовано чотири проєкти», — зазначив заступник міського голови Вадим Савчук.

Заступниця завідувача відділу молоді та спорту Лілія Шкира зазначила, що переваги надаватимуться програмам, які будуть спрямовані на розвиток культуро-просвітницької діяльності, поширення здорового образу життя, допомога соціально незахищених верств населення. А також, якщо заходи будуть спрямовані на розвиток неформальної освіти та на екологічну безпеку.

Керівник проєкту має співфінансувати 25% від загальної суми кошторису витрат на втілення заходу. Загальна сума виграшу не може перевищувати 50 тисяч гривень.

У конкурсі не можуть взяти участь програми, які будуть спрямовані на отримання прибутку, а також на підтримку політпартій. Проведення дійство обов'язково має здійснюватися на території Кам’янця-Подільського.

Коментарі

Популярні новини