На останній сесії 2019 року депутати Кам’янець-Подільської міської ради прийняли бюджет-2020.

Про це повідомив міський голова Михайло Сімашкевич у Facebook. Зазначається, що в бюджеті передбачено багато важливих питань для розвитку міста.

Пряма мова: «Вдалося закласти заробітну плату для всіх працівників бюджетних установ на цілий рік, надбавку за престижність для вчителів, про що останнім часом було багато розмов, комунальні платежі, ремонти доріг і тротуарів, оздоровлення дітей та багато іншого. Ми підняли важливе питання і вже передбачили кошти для довезення на навчання дітей з інвалідністю», — зазначив Сімашкевич.

Сказано, що було затверджено остаточний перелік об’єктів для фінансування в рамках Громадського бюджету. У 2020 буде виділено кошти на п’ять пропозицій від кам’янчан. На них передбачені майже 2 мільйони гривень.

У Кам’янці-Подільському прийнято бюджет-2020

Також зазначається, що під час сесії надійшло розпорядження голови облдержадміністрації Дмитра Габінета про виділення місту додаткових коштів по медичній субвенції в сумі 681 млн 600 гривень на заробітну плату і лікування хворих на цукровий діабет.

Під час сесії депутати затвердили декілька програм на 2020 рік. Вони стосуються соціально-економічного і культурного розвитку міста.

А також питань медицини, зокрема, забезпечення дітей, які хворіють на цукровий діабет, виробами медичного призначення, придбання комп’ютерної техніки, фінансової підтримки комунальних некомерційних підприємств галузі охорони здоров’я та інших.

Також депутати Кам’янець-Подільської міської ради вирішили звернутися до Хмельницької облдержадміністрації з проханням не допускати закриття обласного дитячого спеціалізованого санаторію.

Коментарі

Популярні новини