З метою забезпечення доступності громадян до отримання адміністративних послуг в УНАПі Кам’янець-Подільської міської ради діє послуга «Мобільний адміністратор».

Про це повідомила прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради.

Маломобільні групи населення Кам’янець-Подільського та громадяни, які опинилися в скрутних життєвих обставинах, можуть отримати адмінпослугу — замовити виклик адміністратора за місцем проживання суб’єктів звернень. Зазначається, що протягом 2019 року цю послугу використали 62 мешканці міста.

Щоб отримати послугу «Мобільний адміністратор» треба завчасно звернутись в управління надання адміністративних послуг Кам’янець-Подільської міської ради, написавши з письмову заяву.

Замовити послугу можна за телефоном 5-17-73 або залишити звернення на сайті http://cnap.kam-pod.gov.ua/. Сказано, що при цьому треба вказати контактні дані та назву послуги, яку бажає отримати особа, яка не може самостійно пересуватися.

У Кам’янець-Подільському працює послуга «Мобільний адміністратор» для маломобільних груп населення

Додамо, що у місті також діє послуга «Соціальне таксі», яка доступна для людей з обмеженими фізичними можливостями, а також мешканців похилого віку. Зокрема тих, які не здатні самостійно пересуватися і є клієнтами територіального центру.

Таксі при необхідності може довести мешканців міста до лікарень, центру надання правової допомоги, банків, підрозділів міської ради й на загальноміські заходи.

Крім того, можна скористатися послугами на дому. Зокрема, закупівля та доставлення необхідних ліків та харчові продукти, прибирання помешкань і приготування їжі, оплата комунальних послуг та оформлення пільг та субсидій, допомога з електрикою.

Мешканці міста можуть також скористатися консультацією лікарів, послугами кисневої пінки, музикотерапії, процедури масажу, скористатися оздоровленням у сольових кімнатах, лікувальну фізкультуру та чотириразове харчування.

Коментарі

Популярні новини