Мешканці Кам’янця-Подільського з обмеженими можливостями та похилого віку, які не можуть пересуватися самостійно, зможуть безкоштовно скористатися «Соціальним таксі».

Про це зазначив міський голова Михайло Сімашкевич у Facebook.

Зазначається, що ця послуга діє при територіальному центрі соціального обслуговування «Турбота» за телефоном 9-13-57 або 9-13-55. За минулий рік таку послугу отримали близько 200 кам’янчан, які є клієнтами «Турботи» та мали потребу дістатися до лікарні, банку, центру надання правової допомоги, міської ради чи інших соціальних об’єктів. За словами міського голови, центр щоденно підтримує людей, які потребують допомоги в обслуговуванні.

«Працівники надають різні послуги на дому — це придбання і доставлення ліків та продуктів, прибирання помешкань і приготування їжі, оплата комунальних і оформлення субсидій, пільг.

А в самому центрі працює відділення денного перебування, де можна отримати консультацію лікарів, музикотерапію, кисневу пінку, масажні процедури, парафіно-езокирітову терапію, оздоровлення в сольовій кімнаті тощо», — йдеться у повідомленні.

Додамо, що центр соціального обслуговування «Турбота» працює Кам’янці-Подільському чотири роки. Наразі, функціонує п’ять відділень, а саме — соціальна допомога вдома, денне перебування, стаціонарний догляд для постійного проживання, догляд для тимчасового проживання, надання адресної натуральної та грошової допомоги.

Крім того, у центрі соціального обслуговування «Турбота» для літніх людей працюють клуби за інтересами.

Коментарі

Популярні новини