Від 14 січня 2020 року до обов’язків директора департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради приступає Петро Гаврилюк.

Про це повідомила прес-служба Кам’янець-Подільської міської ради.

Петро Гаврилюк з 1991 року по червень 2000 року навчався в школі-комплексі естетичного виховання №9 з поглибленим вивченням англійської мови. До 1998 року — в школі мистецтв на відділі хореографії. З 1998 року по 2000 року — в дитячій художній школі.

У вересні 2000 року вступив на І курс Кам'янець-Подільського училища культури, отримав диплом молодшого спеціаліста за спеціальністю «Хореографія» та здобув кваліфікацію керівника ансамблю народного танцю, артиста ансамблю народного танцю та викладача хореографії.

Призначено нового директора департаменту гуманітарної політики Кам’янець-Подільської міської ради

З 2004 року по 2007 року проходив навчання в Державній академії керівних кадрів культури і мистецтв за спеціальністю «Хореографія», отримав диплом спеціаліста і здобув кваліфікацію керівника ансамблю народного танцю та викладача фахових дисциплін.

З січня 2005 року по лютий 2007 року працював артистом балету Хмельницького обласного музично-драматичного театру ім. Г. Петровського. 1 листопада 2007 року призначений на посаду балетмейстера народного ансамблю танцю «Кам'янчанка» міського Будинку культури.

З 19 лютого 2007 року працює у Кам'янець-Подільській міській раді. Спершу заступником завідувача відділу культури, потім — завідувачем відділу культури управління культури і туризму департаменту гуманітарної політики, далі - заступником директора департаменту, начальником управління культури і туризму департаменту гуманітарної політики Кам'янець-Подільської міської ради.

Коментарі

Популярні новини