У селі Гуменці, що біля міста Кам‘янець-Подільського, на частині автомобільної дороги від Житомира до Чернівців встановлюється світло. Про це повідомляє прес-центр служби автодоріг у Хмельницькій області.

У рамках капітального ремонту автомобільної дороги Н-03 для безпеки проїзду по всій довжині аварійно-небезпечного «Тещиного язика» влаштовується освітлення. Зазначається, що вже зроблено біля 150 отворів для встановлення фундаментіва для опори ліхтарів.

Також, підрядна організація ТОВ «Енергтично-дорожнє будівництво» виконує земляні роботи, зокрема, з планування та укріплення відкотів та узбіччя.

По всій довжині «Тещиного язика» влаштовується освітлення

У прес-центрі служби доріг Хмельниччини також повідомили, що в рамках ремонту мосту через річку Случ, на автомобільній дорозі Н-03 у місті Старокостянтинові підрядним підприємством ТОВ «МСУ № 2» встановлюються тротуари. Зараз виконується армування. Невдовзі буде покладене бетонування, та бар’єрне огородження.

Додамо, на автомобільних дорогах державного значення Хмельниччини працювало біля 80 одиниць дорожньої техніки. Нагадаємо, за період від листопада 2019 року до грудня, чотирнадцять областей України служби автомобільних доріг отримали нових очільників.

По всій довжині «Тещиного язика» влаштовується освітлення

Також, Уряд схвалив можливість використання відходів виробництва у дорожньому будівництві — шлаки будуть використовуватися для спорудження насипів та замінять собою щебінь, де це буде виправдано.

3 грудня Президент України Володимир Зеленський підписав Закон, який дає можливість запровадити середньострокове планування будівництва, ремонту та утримання доріг загального користування.

Коментарі

Популярні новини