Зимові холодні вечори часто перетворюються на кіноперегляд у теплій сімейній чи дружній атмосфері. Три місяці цієї сніжної пори року змушує нас зануритися у справжній світ чудес. Зовсім скоро кам’янчани зустрічатимуть 2020 рік.

Створити настрій казкового свята допоможуть новорічні фільми. Саме тому ми підібрали перелік найкращих кінострічок, які зроблять у вашому домі незабутню новорічну атмосферу.

«Чарлі та шоколадна фабрика» (2005 р.) — це історія, яка кожного змусить повірити у дива. Шоколадна фабрика Віллі Вонки — дивовижне місце, де виготовляють найсмачніший шоколад у світі.

Туди ще нікому не вдалося потрапити, а екскурсія в цьому місті для кожної дитини — заповітна мрія. Віллі приказує запакувати п’ять щасливих золотих білетів у плитки шоколаду.

ТОП-7 найкращих новорічних фільмів для перегляду

Той, хто знайде його — стане щасливчиком, який потрапить на фабрику. Чи повезе хлопчику на ім’я Чарлі Бакет, який живе у скруті зі своєю сім’єю у старенькому будинку на кінці мегаполісу?

«Сам удома» (1993 р.) — фільм на якому росло ціле покоління, і яке стало справжньою традицією новорічних свят. Кінострічка у 1991 році зайняла 3 місце за касовими зборами, що стало рекордом серед фільмів такого жанру.

ТОП-7 найкращих новорічних фільмів для перегляду

Велика родина Маккаллістерів їде на канікули до Парижу. За день до поїздки у хаті — переполох. Тому ніхто не звернув уваги на найменшого члена родини — восьмирічного Кевіна. Хлопчик залишається наодинці та готується до Різдва. Але на нього чекають цікаві пригоди зі злодіями, які вирішили пограбувати будинок.

«Кучерявка Сью» (1991 р.) — кінострічка, де головні герої Білл Денсер і його дев'ятирічна дочка Сьюзен мешкають на вулиці. Однак чоловік з усіх сил старається одягнути та прогодувати Сью. Саме тому йому приходиться йти на афери.

ТОП-7 найкращих новорічних фільмів для перегляду

На стоянці для машин дівчинку збиває автомобіль. Жінка, яка сиділа за кермом, відчуває провину, тому відвозить Білла і Сью додому. Це дуже злить її молодого чоловіка. Він вважає, що Грей не мала дозволяти безхатькам впливати на себе, а повинна була покинути їх на вулиці. Що чекає на героїв?

«Диво на 34-й вулиці» (1994 р.) — це фільм про шестирічну Сюзан. У неї давно немає батька. Також дівчинка не вірить, що існує Санта-Клаус. ЇЇ матір давно вже розповіла дівчинці «секрет».

ТОП-7 найкращих новорічних фільмів для перегляду

Сюзан, як і всі діти, пише власний різдвяний список, але не сподівається отримати бажані подарунки. Але диво приходить, адже за день до Різдва Санту просять попрацювати в одному з найбільших супермаркетів Нью-Йорку самим собою. Однак конкуренти роблять все, щоб позбутись від старика. Чим закінчиться вся ця новорічна історія?

«Пережити Різдво» (2004 р.) — фільм про нежонатого Дрю Летам, який залишається один на Різдво. Він не має сім'ї, а друзі не приймають його в гості. Тому хлопець їде до будинку, де він виріс.

ТОП-7 найкращих новорічних фільмів для перегляду

Проте тут тепер проживає інша родина, яка його також виганяє. Та Дрю не здається й дає їм чверть мільйона доларів, щоб відсвяткувати Різдво разом. Однак все починає йти не так, як планувалося.

«Нескінченне Різдво» (2006 р.) — це історія про молодого композитора, автора пісень. Через певні обставини він святкує Різдво з колишньою дружиною та сином. Але трапляється так, що він проживає один і той самий день знову і знову. Йому приходиться детально все обдумати, щоб владнати власне життя.

ТОП-7 найкращих новорічних фільмів для перегляду

«Поганий Санта» (2003 р.) — кінострічка про невезучого шахрая Віллі, який вийшов тільки з тюрми. Він та його напарник одягаються в костюми Санта-Клауса та його помічника. ТОП-7 найкращих новорічних фільмів для перегляду

Вони планують вкотре пограбувати магазини напередодні Різдва й ховаються у затишному місці в торговому центрі. Однак проблеми починаються після того, як злодії знаходять собі нового друга — хуліганисту дитину.

Коментарі

Популярні новини